فرهنگ

توزیع 366 هزار پرس غذای اصلی و میان وعده توسط موکب امامزادگان قم در سامرا

مدیر موکب امامزادگان قم گفت: این موکب از 10 تا 25 صفر در شهر سامرا برپا شده و 366 هزار پرس غذای اصلی و میان وعده را بین زائران توزیع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا حسینی صدر با اشاره به برپایی موکب امامزادگان قم در شهر سامرا برای هشتمین سال پیاپی اظهار کرد: این موکب از دهم ماه صفر شروع به فعالیت کرد و تا بیست و پنجم همین ماه، خدمت‌رسانی به زائران را ادامه می‌دهد.
وی افزود: موکب امامزادگان قم در این 15 روز به صورت شبانه‌روزی مشغول فعالیت است و انواع خدمات را به زائرانی از کشورهای مختلف ارائه می‌دهد.
مدیر موکب امامزادگان استان قم با بیان اینکه از جمله خدمات پذیرایی این موکب می‌توان به سه وعده صبحانه، ناهار و شام اشاره کرد گفت: چندین میان وعده هم در موکب در نظر گرفته شده که شامل شربت‌های خنک طبیعی میوه‌های فصلی است.
وی ادامه داد: نان و پنیر در وعده صبحانه، ناهار به شکل آبدوغ خیار به عنوان غذای اصیل ایرانی و دو وعده شام شامل نان داغ و کباب داغ و همچنین خوراک مرغ، در این موکب تهیه و توزیع می‌شود.
صدر خاطرنشان کرد: توزیع شام تا هنگامه اذان صبح ادامه دارد تا زائرانی که در ساعت‌های مختلف به این مکان می‌رسند از این خدمت‌رسانی بهره‌مند شوند.
مدیر موکب امامزادگان استان قم افزود: در مجموع 365 هزار و 600 پرس غذای اصلی و میان وعده در این دو هفته در موکب تهیه و توزیع می‌شود.
وی با بیان اینکه 75 نفر از خادمان اعزامی قم در این موکب مشغول فعالیت هستند عنوان کرد: تمام دست اندرکاران و خادمان موکب به صورت جهادی در شهر سامرا حضور یافته‌اند تا در خدمت زائران امام حسین(ع) و امامین عسکریین باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا